Samuil Angelov

Olen kansainvälisesti palkittu sommelier Helsingistä.

Samuil Angelov on sommelier ja ravintoloitsija Murussa ja Pastiksessa.

Samuilon suomalaisen äidin ja bulgarialaisen isän poika ja paljasjalkainen helsinkiläinen. Hän onvalmistunut kokiksi ravintolakoulu Perhosta mutta on lähes aina työskennellyt salin puolella.“Olen ulospäinsuuntautunut. Minusta on kiva olla ihmisten kanssa”, Samuil perustelee.Samuilin viini-innostus syttyi toden teolla, kun hän työskenteli ravintola G.W. Sundmansissa jossa .tämän jälkeen Samuil on työsekennellyt useissa Helsingin ravintoloissa kuten Kämpin ja Savoyinpääsommelierinä.

Sommelierinuraa varten Samuil on käynyt Turun viinimestarikoulun, sekä Wine & Spirit EducationTrustin eli WSET:n. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi sekä Suomessa että kansainvälisilläareenoilla ja toimii aktiivisesti sommelierien kotimaisissa ja kansainvälisissäammatillisissayhteenliittymissä hallituksessa, että komiteoissa.

Slogan- Viini on hyvää silloin, kun se sinusta maistuu hyvältä. Samuil@angelov.fi

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.